21.02.2005 г., 16:12 ч.

Хитруша 

  Поезия
976 0 0

Ти ме гледаш с големите си очи,

понякога си сърдита,

но  повечето  време си усмихната.

 

Знам, щастлива си с мен ти,

но  не мога да скрия,

чe много палава си  ти.

 

А и от пръв поглед си  личи.

Обичам те такава, каквато си.

© Васил Пенков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??