26.07.2008 г., 21:29 ч.

Хлапак - The Lad 

  Поезия » Любовна
457 0 2
Ти си вятърът
след весел дъжд.
Ти си
най-невероятният
в живота ми мъж.
Ти си луната
в моите нощи самотни.
Щом си дошъл
да ми донесеш светли дни.

Ти си ми в ума,
на пръстите на върха,
когато откривам,
че бързо се съвземам.



“All those lonely nights
I gotta fight for you, yes I do
Yes I do…” Scorpions



24.07.2008г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??