2.11.2010 г., 21:23 ч.

Хлебарка 

  Поезия
588 0 3

               Хлебарка                                                                               

 
  Ей сега от тука мина                           
тази шибана гадина...                          
Да я смачкам не успях                           
много късно я видях...                                                                       

  Често съм я съжалявал                          
и нахалството съм ù прощавал                    
Пак спокойствието наруши                       
за последно мършата сгреши...                                                                
  Хлебарката живота си заложи                    
нищо за смъртта не предположи                   
Гледай как ще я размажа                        
паразита злобно ще накажа                                                                    
  Да я дебна се реших                             
всички дупки проверих                           
Май засадата разбра                             
кой ли път сега избра...?                                                                    

  Край - навреме я видях                           
гадната хлебарка спрях                          
Вече няма да ме притеснява                      
нооо... гааадина друга се задава                       

         -intercontakt-

© Иво Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??