12.07.2013 г., 21:03 ч.

Хора, разберете ме добре... 

  Поезия » Пародии
1081 0 4


Хора, отпушете си ушите,
хора, разберете ме добре!
Аз не съм подслушвал "по вратите"
с "бръмбари" и СРС-е!

Ако някой те подслушва в мрака,
някой вмъква ли те в "Буда гейт",
знай, че във затвора ще го чакат
осем може би, а всъщност пет!

Ако някой от мандата се облажи
или пък за себе си от мен краде,
повярвайте - имунитет го пази
без бой* едва ли ще се предаде!

Ако някой в своята квартира
чувства, че не е комфортно сам.
В нея често той "гарвани" събира,
подслушван той е от Цветан.

Напред - от баницата не остана,
щастливци, че живеехте добре.
След туй е нашата закана - 
помнете службите и МВР!

Време е за силна радиация - 
облъчваме кварталите наред -
къде "кибритче" с д/Л/ЕВиация,
тестето карти - за наш'те най-отпред!

Ни лук съм ял, ни съм го мирисал,
избрахте ме начело в тоз мандат.
Аз просто управлявах като крал**
и времето ми - искам го назад!

бой* - и -ко 
крал** - може и глагол


10.05.2013

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Васил и на теб!
  • Родната ни действителност! Поздрав за стиха!
  • Поздрав! Разбирам го, но не мога да му помогна...
  • Написано е два дни преди изборите. Наистина тук на общинско ниво на по-достолепните Гербери им даваха тестета карти, пълни с ... познайте с какво, а на само симпатизантите, кибритчета с по един Бай Пенчо... По последна информация Веселин Маринов е бил ползван и като "куриер" за много видове стоки, вкл. валута...
Предложения
: ??:??