18.07.2015 г., 13:12 ч.  

Хората не се променят 

  Поезия » Друга
466 0 0

От пропилени дълги дни

дом фантом ти построи,

покрива - от куп лъжи,

а стените - от мечти.

 

Като рицар с кон невеж

вятър гониш ти навред,

мелници са ти в главата,

не осмисляйки нещата.

 

Докога така безгрижен

обещаваш ден след ден,

а годините отлитат, 

вятър вее пак над теб.

© Николинка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??