Имам зайченце красиво,
много пухкаво, игриво.
То обича да си гризка
морковчета, щом поиска.
Мойто зайче е смелчага,
ала много бързо бяга.
Кучетата не обича.
Бяга бързо, даже тича
Шаро щом го доближи
и подкани за игри.
Зайче мое, ти си храбро,
ала само аз го знам!
Обещавам тази тайна
никому да не издам!
© Елена Биларева Всички права запазени