9.12.2008 г., 17:23 ч.

Християнка 

  Поезия » Друга
561 0 1
Християнка
Понякога чакам - а ти все мълчиш,
понякога чакаш - с мене вървиш.
Понякога виждаш - сладко мълвиш,
понякога виждам - в ръце ме държиш.


Ще чувствам ли често - дъха ти до мен,
ще срещам ли днеска усмивка в теб.
Ще галя ли нежно - косите ти пак.
Ще криеш ли тяло в тъмен сокак.

Свали фереджето - християнка стани,
недей се срамува - от твоите очи.
Сложи си ръката – сърце ми тупти,
стъпи на краката, твърдо върви.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??