21.12.2019 г., 9:14 ч.  

Христос 

  Поезия » Друга
289 0 0

В Юдея роди се

Исус, Синът на Бога.

Той рече:"Човече, спаси се,

да ти посоча правия път мога."

В една ясла той роди се,

от мъдреци дарове получи.

О, грешнико, стресни се,

ако искаш да сполучиш

и озарен от Божията любов,

заслужи от небето благослов!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??