25.04.2011 г., 11:19 ч.

Христос Воскресе! - Воистина Воскресе! 

  Поезия » Пародии
1073 0 0

Взирам се с тъга,
но виждам само тъмнина!
Няма проблясък
- нито трясък!?!
А трябваше да има светлина
като млечна топлина.
Но сякаш заровен съм във пясък
и не чувам дори крясък!
Тогава си казах, че просто сънувам... мислите, че е стих ли? - глупости! 
Не е стих,
защото днес всичко се пука
в малка пролука,
наречена яйце
и го правим от сърце!!!

© Сергей Александров Abi G Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??