12.12.2010 г., 4:53 ч.

Хронология 

  Поезия » Философска
571 0 0

Земя!

Човек, глад-борба!

Кръв,огън...

Зора-начинание!

 

Човек-глад ,мисъл!

Деяние.Кръв!

Умисъл за още..

Знание!

 

Земя,огън,кръв,глад!

За още..блага!

Назидание!

 

Човек-подобие!

Бил някога!

Сега-изчадие!

 

Огън,глад,назидание!

Кръв и отчаяние!

Ужас!

.....Тишина!

 

Зора!

Мълчание!

Равносметка!

Време от безвремие!

 

Душа-възмездие !

Разкаяние!

Синева,под нея Земя.

Безбрежност!

 

Ново начало.

Нов човек!

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??