Слушаш песен позната.
Тананикаш рефрен.
С пръсти ровиш в косата,
но си някак сломен.
Във студени завивки
как се ляга сега?
Сложих нова покривка,
а вечерям сама!
Любовта ти измамна,
твърде бързо изтля.
Вечер тихо-прощална.
Няма как да простя.
Казвам "сбогом", не питам .
Нямам друга вина.
Дълго в нищото скитам.
Преоткрих самота.
© Гера Гера Всички права запазени