16.09.2017 г., 8:31 ч.

Хубав сън 

  Поезия » Любовна
377 0 0

             Хубав сън

 

За всичко си виновна само ти!

За дългите ми и безсънни нощи.

Обичам те! Не вярваш ли ми още?

Нима не виждаш моите сълзи?

 

О, не! Не търся твойта милостиня!

Желая само твоето сърце.

Душата ми превърна във пустиня

и щастието ти от мен отне!

 

Аз исках устните ти да целувам,

с поглед галех твоите черти.

В сънищата често те сънувам.

Бе хубав сън, но той не продължи!

 

03.04.89г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??