21.03.2024 г., 20:45 ч.

Хубава вечер 

  Поезия » Любовна
114 1 1

                                     Хубава вечер

 

 

На теб аз хубава вечер ти пожелавам,

да си весел, жив и здрав се надявам.

Да има винаги усмивка на твоята уста

и да ти е минал успешно и спокойно деня.

 

Хубава вечер и на близките твои,

които са до теб с грижите свои.

Те са хората които  те чакат у дома

с надежда и усмихнати лица!

 

Те мислят близките ти  за теб всеки ден,

дали си добре всеки божи ден обикновен.

А когато дойде празника сте всички у дома,

с веселба и песни, усмивки греят на вашите лица.

 

И благодари човече ти на Бога за това,

че имаш до себе си деца, майка и баща!

Те са най -близките ти хора, те са ти рода,

прегърни ги, целуни ги от сърце и от душа!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??