17.10.2008 г., 16:52 ч.

Хубаво е 

  Поезия » Любовна
608 0 5

 

Гълъби
се надлитат
с пръските на фонтана.
Есенно слънце
пестеливо се радва
на отраженията им.
Тя идва.
С походката си
озарява очите му.
Изглежда е истина,
че хубавото на Света
е разликата между половете.
Но нямат времето
да мислят
за това.
Ако нещо
е неизяснено -
да става ясно
довечера.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??