13.12.2017 г., 12:42 ч.

Хубаво момиче 

  Поезия » Друга
392 0 0

Хубаво момиче, с цвете в ръка,
държиш бодлите на любовта.
Усмивката ти не притихва,
с ветровете лъхва.

 

Хубаво момиче видя птиче,
от огромните очи, бисер се стопи.
Пусни го на свобода,
че е гладно по света.

 

Свободно прегръщай,
играй и танцувай.
Смело мечтай,
за нея-любовта.

 

Хубаво момиче, дай ми свобода,
че неволи има по света.
И знай, любовта е една,
но дай ми свобода.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??