13.07.2007 г., 12:57 ч.

Художник 

  Поезия
667 0 4
 
                                         Художник
                       

                       Сърцето ми използвай за палитра,
                       сложи от всичките бои.
                       Рисувай с четките по-гладко,
                       че страшно много ме боли.

                       Със синьото покрий очите,
                        бяло - за тягостната самота,
                       червено - за огъня в душата,
                       а жълта нарисувай - любовта.  

© Олга Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??