Jul 13, 2007, 12:57 PM

Художник 

  Poetry
666 0 4
 
                                         Художник
                       

                       Сърцето ми използвай за палитра,
                       сложи от всичките бои.
                       Рисувай с четките по-гладко,
                       че страшно много ме боли.

                       Със синьото покрий очите,
                        бяло - за тягостната самота,
                       червено - за огъня в душата,
                       а жълта нарисувай - любовта.  

© Олга Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??