5.12.2010 г., 1:01 ч.

Художник 

  Поезия
1218 0 6

Художнико - нарисувай ми жал,

болка и мъка - обвити с воал.

Художнико - нарисувай ми обич.

Обич, която наказва  със  бич!

© Ганка Гончарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??