14.04.2012 г., 20:30 ч.

Хумористи 

  Поезия » Любовна
634 0 0

"Развила си си чувството за хумор!" -

щом казваш, може би, така е.

Променяме се... нищо чудно.

За хубаво, за лошо - кой ти знае?!

Променяме се. Аз съм променена.

Такива като теб ме забавляват.

Преди оставах силно огорчена,

сега усмихвам се и продължавам.

И ти си станал по-забавен.

(забавен, да не кажа смешен!)

Едно говориш, второ правиш,

а вчера пя ми друга песен.

Развила съм си чувството за хумор?

Нормално е, живея сред палячовци!

Отивай си, че вече ми е трудно

смеха да сдържам... Виж, разплаках се!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??