16.03.2019 г., 8:32 ч.

Хваление 

  Поезия » Друга
330 0 0

И пак съм аз, за тебе стих написвам,
искам постоянно да сме в общение,
любовта към тебе, Боже, ще описвам
от сърцето си, с хваление.

 

Не мога, Боже, хубаво да пея,
затова на стих го пиша,
само с теб усещам, че живея,
много те обичам, как да го опиша.

 

Живота ми с теб е лесен,
душата ми се радва, не престава.
О, Боже, колко си чудесен,
отдавам ти хвала и слава.

 

Чуден си и мощен ти,
в тебе имам аз покой,
сърцето ми за теб тупти,
много те обичам, татко мой!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??