22.10.2017 г., 22:45 ч.

Хвани ме за ръце 

  Поезия » Любовна
301 0 1

Хвани ме за ръце

 

 

Пътувай с мен,
хвани ме за ръце,
изведи ме от море от страхове.
Не! Не съм аз силната жена.
Една тръстика – сред бурни ветрове!
Не се пречупих нито се предадох,
падах... ставах и вървя напред!
Молитвено пред Вселената
глава изправям,
по пътя ми нататък,
любов да ми даде!
Хвани ме здраво-с двете си ръце.
Срещата – не идва тя, случайно!
Тежестта ми – остави на мен.
Любовта – носи на свойто рамо!

Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??