И аз го знам това.
Но сърцето ми крещи.
Пиши, пиши.
Не мога да му откажа.
Това е моето сърце.
Не мога да откажа и на едно друго сърце.
Сърцето на една жена, която ще ме дари с любовта.
На една жена, на която ще ù дам част от моята душа.
Тази част се нарича любов.
А какво знам?
Това е тайна, която ще заключа в моето сърце.
© Наско кирилов Всички права запазени