5.10.2008 г., 13:19 ч.

И бог молбата ти приема... 

  Поезия » Любовна
357 0 1
Дали ще е Сирена
или пък Русалка,
тя е тъй съвършена
и нежна... и малка.

Сътворена е да бъде фея,
и божественото откриваш в нея!
Очаровано пред нея всеки немее,
в ефирното си ложе Бог я люлее...

И дори една прашинка да поискаш да си,
но да си заплетен в нейните коси!
И защото вълшебница тя е,
сърцето ти от любов ще прелее!

Такава нежна, омайна красота
веднъж се ражда на света!

02.10.2008 г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??