14.11.2005 г., 23:53 ч.

И болката отмина... 

  Поезия
927 0 0
И болката отмина

И болката отмина,
и спокойствието дом намери
в душата тъжна до преди,
то се настани.
И душата радоста,
спокойна вече,
ноти прекрасни
започна да реди -
за изгревите тъй красиви,
за чистота на снега,
за бурното море.
Спокойствието мир възцари
и с лъчи искристи заблестя
като нощната ярка звезда.
Душата веч щастлива
рисува с чувства,
туй що вижда и чува.

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??