23.07.2010 г., 15:23 ч.

И днес... 

  Поезия
470 0 5

 

 

 

 

И днес си изпих хапчето за... римуване.

Какво боледуване?

 

И днес си изпих хапчето за... сънуване.

Наяве бълнуване?

 

И днес си изпих хапчето за... обичане.

Съдбовно обричане?

 

И днес си изпих хапчето за... теб.

 



www.spiritofburgas.web244.com

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??