8.02.2010 г., 9:23 ч.

И дописваш... 

  Поезия » Любовна
1083 0 38

 

 

          Прониква
          изгревът ален в очите ти,
          от моите мисли роден,
          и рисуваш с пръсти от облак
          пътеката слънчева към мен...

          Милваш ме -
          топъл и нежен, с полъха тих
          от крилото на птица
          и с ромона чист на кротка река
          в душата ми влизаш...

          Очакваш
          в мислите ми нежни за теб,
          онзи повик мил и галещ
          и дописваш с топли устни от небе
          най-чудния залез...

          

         

          МУЗИКА>>> Yoongeun - Sad Love Story

 

                      http://www.youtube.com/watch?v=45PLjQDu0YY

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??