27.11.2010 г., 20:05 ч.

И не знаеше колко силна мога да съм 

  Поезия » Любовна
763 0 3

Когато бях твоя, не знаеше каква жена стои до теб,

не знаеше за сълзите по моето лице,

не знаеше за раните в сърцето ми.

Когато бях твоя, сама не знаех аз коя съм.

Сега не твоя – на всеки друг, но не и твоя,

на тоя, и на оня, но зная за какво се боря.

Лоша ме наричат всички,

но не знаят с колко лоши съм била.

Сега забавно е да мачкам

и по-добра не ще да стана.

Всичко ще раздам, но едно за себе си ще пазя,

едно сърце – на никой няма да го дам.

Ти си тук – ще те унижавам,

на другия целувките си подарявам,

страстта на третия ще уважавам,

с четвърти ще се заигравам.

Сега не твоя, на всеки друг,

но не и твоя,

със всеки друг,

но не и лоша,

просто жена...

и не знаеше колко силна мога да съм…

© ЕЛИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??