25.11.2007 г., 8:33 ч.

И обичаш него 

  Поезия » Любовна
853 0 0
Както някога се губех
заедно с теб във нощта,
сега се губя сам
във самотата.

 

И срещам те из градските кафета
и като две звезди очите ти блестят
и носиш спомен от любов незаличима,
но споменът угасва, щом ме видиш
                                              и обичаш него...

 

© Захаринчо Методиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??