2.06.2019 г., 8:40 ч.

И пак ... 

  Поезия
222 0 0

Лампата угасна в наш'та стая,
стана тъмно като в рог,
пак свещичка ще запаля,
в мрака да намеря брод ...

 

Ще последвам светлинката,
трептяща като моята душа,
веднъж да стигна до вратата,
ще отворя - усетих те, ела...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??