2 июн. 2019 г., 08:40

И пак ... 

  Поэзия
255 0 0

Лампата угасна в наш'та стая,
стана тъмно като в рог,
пак свещичка ще запаля,
в мрака да намеря брод ...

 

Ще последвам светлинката,
трептяща като моята душа,
веднъж да стигна до вратата,
ще отворя - усетих те, ела...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??