4.03.2008 г., 7:41 ч.

И пак лъжа 

  Поезия » Любовна
910 0 1

Ти си тръгна, след теб остана тишина,

защо си тръгна, нима не ме разбра?...

Само теб обичах, само теб обичах,

а ти остави ме сама... И пак лъжа!

 

 

 

Ще плача, за да не се самоубия.

Ще страдам и много ще боли.

И ти желая, щастлив дано да си

и като мене да не те боли...

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??