25.05.2019 г., 23:42 ч.

И политиците са хора... може би 

  Поезия » Пародии
399 2 2

На една тоалетна чиния

седи политик и размишлява.

И само се питам, горкия,

на какво се надява?

 

Може би да разкрие той тука

фундаментална истина скрита?

Или пък е вчерашен и махмурлука

го мъчи зловещ зад очите?...

 

Интересни въпроси и сложна дилема!

Кое от двете е вярно?

И аз философски разглеждам проблема,

и ровя се в него буквално...

 

Но ето, че стана - о, спри се, човече,

не знам дали нещо за света дали свърши,

но панталона си дигна и късно е вече -

Забрави, милия... да се избърши...

 

23.07.2014.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??