На Марк Твен
Тук ми казаха: ”Стани поет,
щом от бурни страсти си обзет,
а Господ-Бог ще те опази,
че идиоти той не мрази!”
И послушах мъдрия съвет –
днес поети казват ми: ”Привет!”,
нищо, че това общуване
се нарича конфликтуване…
© Валери Рибаров Всички права запазени