12.12.2010 г., 21:00 ч.

И с нея ли... 

  Поезия » Друга
755 0 0

И на нея ли същите неща говориш?

И с нея ли уж на майтап спориш?

И с нея ли същите неща правиш?

И в нея ли пламъци палиш?

 

И нея ли с целувка сутрин будиш?

А кога при теб ще дойде, дали се чудиш?

И нея ли нощем съзерцаваш докато спи?

И нея ли? По-добре спри!

 

И на нея ли нежничко в ухото дишаш?

И нея ли страстно с поглед събличаш?

И в нея ли тъй с усмивка ти проникваш?

И с нея ли си позволяваш ти да свикваш?

 

И на нея ли разказваш ти своите мечти?

И на нея ли казваш, че има красиви очи?

И с нея ли любов под душа правиш?

И нея ли така галиш?

 

И с нея ли в пламъци изгаряш?

И с нея ли от любов припадаш?

И на нея ли казваш, че е красива сутрин без грим?

И на нея ли шептиш: "Хайде да спим!"?

 

И на нея ли правиш закуска с кафе?

И нея ли лъжеш, че това никога няма да спре?

И на нея ли казваш, че сякаш познаваш я от  двайсе лета?

И с нея ли правиш всичко това?

 

С нея искрен ли си, или утешителна награда търсиш?

С нея искрен ли си...

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??