17.12.2007 г., 9:26 ч.

И ще съм жадна... 

  Поезия » Любовна
861 0 20
И съм жадна отново
за сладките устни...
за нектара любовен - 
да пия в захлас...
тази жажда във мен
няма как да пресъхне...
ти си извор... и пламък...
и гори между нас...
Ще продължа да съм жадна
за теб, любовта ти...
все по-жадна ще ставам,
след теб ще горя...
Тази жажда е в мен,
във сърцето, кръвта ми
я разнася под кожата...
гори в мен и сега...
Как съм жадна... в очите ти
искам да плувам...
да се къпя във погледа,
тъмен от страст...
И да пия... мечтите ти,
в теб да палувам...
да се влея и срастна
със теб в този час...
Дали лудост е, щом
всеки миг се разраства?...
Необятна е жаждата -
ураганно расте...
Дали в рая попаднах
на лудост прекрасна,
или в ада изгубих се,
жадна по теб?...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??