7.08.2005 г., 18:16 ч.

И тази нощ 

  Поезия
1191 0 11

И тази нощ почти я пропилях,
говорихме си със комара,
когото тъй й не успях
да усмиря със два шамара.
Опитваше се като зъболекар муден
търпението ми да пломбира,
отбягваше учуден
ръката ми, която все не го намира…
Нали си знаеш как заспах -
броях такситата, с които все не идваш,
завих се през глава, разбрах -
в немоето присъствие ми липсваш.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??