Aug 7, 2005, 6:16 PM

И тази нощ 

  Poetry
1202 0 11

И тази нощ почти я пропилях,
говорихме си със комара,
когото тъй й не успях
да усмиря със два шамара.
Опитваше се като зъболекар муден
търпението ми да пломбира,
отбягваше учуден
ръката ми, която все не го намира…
Нали си знаеш как заспах -
броях такситата, с които все не идваш,
завих се през глава, разбрах -
в немоето присъствие ми липсваш.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??