17.07.2008 г., 22:39 ч.

И тази тя, знам, че съм аз 

  Поезия » Любовна
766 0 1
Объркана, незнаеща и чакаща,
пред образа ти приплакваща...
Неразбрана, наранена, може би и ужасена
завръщаш се, а тя е удивена.

Никога нямаше да ти прости,
но за пореден път ти в нея нещо промени.
Тя спря за теб да съществува,
обичаше ли я?! Или тя за теб нищо не струва?!

Чуваш гласа и треперещ - боли я,
но продължаваш - ти душевно уби я.
Няма смелостта да ти го върне,
въпреки че обичта в омраза ти превърна...

И тази тя, знам, че съм аз, но не го признавам,
защото още усещам болка, когато името ти споменавам...
Да се върна обратно е малко вероятно,
но знам, че те обичам и това чувство не е приятно!

© Виктория Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??