3.01.2008 г., 14:40 ч.

И теб 

  Поезия » Любовна
961 0 5

И теб

Обичам да се лутам

в космите на гърдите ти.

Да усещам удара

на сърцето ти.

Обичам косата ти рошава,

обичам да виждам

чаршафите на топка

и възглавниците разпиляни.

Да лежа без одеало,

да ме топли твоята кожа.

Обичам шепота,

плътните зелени пердета,

тайнствената тъмнина

и теб!

 

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??