4.04.2007 г., 14:17 ч.

И ти не знаеш 

  Поезия
552 0 0
1. Горкото момиче не знае къде е.
Горкото момиче с овчиците блее.
Горко момиче, забравила си вече,
горкото момиче, ти човек беше.


2. Клето момиче, нима още не знаеш,
клето момиче, да се окаеш.
Клето момиче, защо не си траеш?
Клетото момиче, забравила е вече коя е.


3. Объркано момиче по улиците скита.
Объркано момиче от отровата си тича.
Объркано момиче, само злоба ти раздаваш.
Объркано момиче, по колена ти ще падаш
.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??