10.06.2014 г., 19:22 ч.

И тишините имат звуци 

  Поезия » Философска
555 0 3

чуй как тялото пропада
разпада
допада
припада

и нишките. паяжини.
мишките. паяжини.
дъното.
корени, също дантели.
листата, очите.

виж как поникват
проникват
привикват
провикват

ръцете (и двете)
разцъфват на четири
пропукват стъклата
изтриват новелите
старите опити за приятелства

някъде там
с научно измерване се потвърждава
във тъмното
и тишините имат звуци.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??