25.01.2015 г., 13:32 ч.  

И тръгваш пак 

  Поезия » Друга
380 0 0

Разлисти се по Валентински
и даде плод.
Смокинята в саксия засадена.
Събуди с вкус на лято.
В Градината остави аромат.
Научи на Любов.
През януарска пролет.
За втори свой живот.
Поел веднъж по път
и тръгваш пак.

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??