2.04.2009 г., 13:27 ч.

И търся в лудост... себе си 

  Поезия
567 0 8

 

 

Пияна съм.
От залези червени.
Които 
все 
кървят 
от неизбежност.
Пияни птици хоризонти режат.
По линии на времето.

И луда съм.
От глухи изгреви.
Които 
все 
кънтят 
до неотричане.
Гнезда сред луди птици свивам.
След всеки път отлитащи.

Любов не съм.
От бели облаци.
Изтичам 
с 
дъждовете 
в необичане.
Пияна и безкрила птица съм.
Която търси в лудост себе си.

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??