29.09.2012 г., 14:10 ч.

И запява в сърцето ми ангелски хор 

  Поезия » Любовна
533 0 7

Като влюбени гълъби твоите длани

търсят пристан в косите ми...

Аз затъвам в смутено мълчание

и препускат годините в мислите ми.

А гласът ти ме гали като пролетен бриз

с думи - цветен кристал - нежен наниз.

Аз притварям очи вместо отговор,

притаила дъх, онемяла.

И запява в сърцето ми ангелски хор,

и се рее мечтата ми бяла.

Изведнъж трепва меко сияние в мрака

и прозрачна и лека

към нас се промъква

една странна и сребърна

лунна пътека.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??