25.09.2019 г., 20:45 ч.  

На един приятел... 

  Поезия » Друга
289 0 0

Един приятел болен е от левкимия.

Боже, моля те, таз душа спаси я!
Кратък е животът на човека

и е към отвъдното тъжна пътека.

Болести, мъки има на този свят,

не винаги хората могат да се спасят.

За какво ли изобщо живеем,

като такива скърби вси ще преживеем?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??