Искам нещо. И го искам искрено.
Искам да премахна цялата болка от света.
Искам всичко към добро да подредя.
Искам лошите в правилния път да наредя.
Всеки объркан да посъветвам.
На всеки отчаян да вдъхна надежда.
Искам да премахна лъжата и завистта.
Достатъчна е останалата ни тъга.
За всяка болест лек да сътворя.
И всеки младеж преминал отвъд да преродя.
Но едва ли това аз ще осъществя...
© Пламена Добрева Всички права запазени