6.04.2008 г., 15:14 ч.

Иди си 

  Поезия » Любовна
537 0 3
Не казвай нищо, остави ме,
иди далеч и забрави ме.
Из спомените пак се ровя,
не искам за миналото да ти говоря...
Няма вече смисъл от клетвите любовни,
замълчи, не изричай думите отровни.
Недей назад се връща,
не се обръщай, отивай си,
пускам те да си идеш.
Прекалено силно те обичах,
и за това те гоня от живота си,
за да си щастлив.
И едно помни - любовта ми силна
никога не ще намериш,
и жена втора като мен...
Някой ден ще искаш да се върнеш,
но път към мен няма да има...

© Анита РаНгелОва Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??