27.08.2007 г., 13:00 ч.

Иди си! 

  Поезия
549 0 2
Отново се връщаш така наранен,
с болка в сърцето и мъка в очите,
коленичаш за прошка да молиш пред мен,
залят от горчивия дъжд на сълзите.

Целуваш ръцете с напукани устни,
солените капки разбиват се в тях
и времето искаш да върнеш,
тогава, когато с тебе аз бях.

Но очите мои не изгарят,
в тях вече няма любов,
твоите сълзи само рани отварят,
иди си, друга ще срещнеш по пътя си нов!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??