1.08.2013 г., 22:16 ч.

Иди си... 

  Поезия » Любовна
545 0 2

Иди си - не спирай! -
за теб място не остана.
Моята страна не избирай,
цялата съм рана до рана.

Върви, продължавай...
тук ще си бездомен и ням.
От недоимъка не давай - 
не мога да взема, нито да дам.

За теб място няма. Крах -
сблъсък забавено чуваш.
Вътре съм трепет - платна от страх
не можеш по тях да рисуваш.

Отивай - не ти ли дотегна вече 
тревогите ми в шепа да събираш?!
Не се прощавай - дори да си далече
ще те следвам без да разбираш.

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силни думи ! И тъжно, но истината единствена в твоето съзнание остава, за други му истината е "сляпа" и "глуха" за хорските лица...
  • Измъчена до болка, но пак продължаваш да следваш любовта. Много ми хареса!
Предложения
: ??:??