14.04.2024 г., 9:18 ч.

Идилия 

  Поезия
59 2 0

 

Тихи крачки споделени,
вятърът танцуващ във тревата,
две сърца щастливо озарени,
и нещо случващо се във душата!

 

Кукувица кука, ето!
Имаш ли пари във джоба?
Отгоре ширнало се е небето...
можеш ли да спреш на времето ти хода?!

 

Две ръце, една душа,
свързани са с любовта!
Тихи крачки по земята,
но не стъпват, а летят!

 

Двойка щъркели прелита,
близо им е и гнездото...
Идилия! Човек да се запита:
Защо е нужно злото?!

 

Но го има! За контраст!
Живее в егото уви!
Но там, където има страст,
няма място то, нали!?...

 

Птички пеят, 
облаци танцуват,
сърцата бият, 
душите се вълнуват...

 

И онези думи на любов...
Толкоз стига на един живот!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??